Proizvodi

Rakije

Osim gastronomskog užitka, umjerenoj konzumaciji rakije se već od davnina pripisuju i ljekovita svojstva!
Uz proizvodnju visokokvalitetnih tradicionalnih rakija, usmjereni smo i na inovativni pristup isprobavanju novih recepata i sljubljivanju okusa i mirisa domaćeg voća. Kao rezultat jednog takvog testiranja nastala je upravo naša „Podravka“ koja je odlično prihvaćena od strane ljubitelja voćnih rakija i danas je punopravni član naše palete proizvoda uz svoje tradicionalnije sestre Viljamovku i Medovaču.

Poklon paketi

Idealan poklon za Vaše prijatelje i poslovne partnere!

Ručno pakirani poklon paketi sadrže naše najbolje proizvode za čiju proizvodnju koristimo isključivo vlastito, prirodno i provjereno domaće voće i ostale sirovine uzgojeno na zemlji obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Njirić. Proizvode pakiramo u kvalitetnu natur kartonsku ambalažu.

Malo pakiranje slatkog, domaćeg i zdravog užitka!

Naši džemeki – kako ih od milja zovemo, napravljeni su isključivo od domaćeg voća iz vlastitog prirodnog i ekološkog uzgoja, prema tradicionalnoj recepturi, bez aditiva i konzervansa.

Med i Orasi

Potpuno prirodno uzgojeni plodovi domaćeg oraha preliveni mirisnim medom cvijeta bagrema malih lokalnih proizvođača – jednostavna receptura za vrhunsku gastronomsku kombinaciju naših krajeva.ž

Prikazuje se svih 11 rezultata